Feestmaand bij Kapper & zo

Met gepaste trots presenteren wij vanaf vandaag onze nieuwe huisstijl. Al onze uitingen hebben vanaf nu een nieuw logo en een andere vormgeving. Passend bij de stijl van ons karakteristieke pand, passend in de tijd van nu.

De reden komt niet zomaar uit de lucht vallen; deze maand is het namelijk 12,5 jaar geleden dat Kapper & zo de deuren heeft geopend aan de Bentheimerstraat!

Tijdens deze dubbele feestmaand zullen we regelmatig stilstaan bij ons jubileum, en zal de komende maanden de uitrol gedaan worden voor een totale metamorfose waarvan de nieuwe huisstijl onze eerste stap is.

Gedurende deze maand krijgt u als betalende klant een voucher welke in januari 2018 ingeleverd kan worden en ontvangt u 12,5% korting op uw besteding!

We zien u graag bij Kapper & zo!

#kapperenzo  #coevorden #momonografischontwerp