KAPPERS KUNNEN OPEN!

Het lag al in de lijn der verwachting; vanaf morgen mogen ook de kapsalons weer hun deuren openen. Ook wij gaan morgen weer open en de afspraken die al gepland staan voor zaterdag 15 januari blijven staan.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn voor de reeds geplande afspraken (buiten de toegestane openingstijden om) vanaf dinsdag as. vragen wij u om zelf contact met ons op te nemen voor het inplannen van een nieuwe afspraak.

Wij staan met ons hele team klaar om voor iedereen zo snel als mogelijk en haalbaar een afspraak in te plannen.

Voor uw en onze veiligheid houden we ons aan de opgelegde maatregelen en is onder andere het dragen van een mondkapje verplicht.

Morgen zijn we vanaf 08:30u tot 13:00u bereikbaar op 0524-513449

We hopen u snel te zien bij ons in de salon.

#kapperenzo #coevorden #staysafe